Școala de ski

”weSKI School Muntele Mic” este o împlinire de o viață a unora dintre noi, care în trecut visam la o școală de ski serioasă pe Muntele Mic.  Ideea unei școli de ski pe Muntele Mic a fost adusă  de doi timișeni, lugojenii Strubi (prof. Edgard Strubert) și mai apoi, Iepu (Epure Ioan), au deschis orizontul școlii de ski pe care astăzi, în sfârșit, o avem la noi, în munții noștri dragi.
Pasiunea familiei Dunca pentru munte și dorința de a face un lucru bine făcut până la capăt, ne aduce astăzi în ipostaza să vă prezentăm cel mai nou domeniu schiabil din țară și o școală de ski ce își propune atât spectrul agrementului, cât și dezvoltarea unor grupe de performanță în sporturile montane, pentru copiii din arealu acestor munți frumoși, ai gugulanilor!
Instructorii și profesorii noștri de ski și sporturi montane sunt instruiți nu doar pentru sporturile de iarnă, ci și pentru a aduce muntele mai aproape de inima dumneavoastră, pentru a vă aduce muntele în viața de zi cu zi, ca o alternativă frumoasă și sănătoasă de viață! 
”weSKI, do not joke!” nu este doar un slogan, ci un concept prin care urmărim direct progresul și bunăstarea dumneavoastră în timpul petrecut alături de noi, pe pantele mai line sau mai abrupte ale munților mari, din Banatul nostru drag! 
Pasiunea pentru sporturile de iarnă și cele mai mari competențe merg mână în mână. La ”weSKI School Muntele Mic”, vrem să ne ocupăm de nevoile și dorințele dumneavoastră în materie de munte și ski!
De la ski la snowboard, telemark sau ski fond, ski de tură, dar și mersul nordic sau pe rachete de zăpadă, vin înaintea dumneavoastră ca o perspectivă nouă de a vă petrece timpul pe munte! Respectăm cele mai înalte cerințe prin aplicarea programelor individuale de predare, urmărind pregătirea continuă a celor din școala noastră, sub metodologia Școlii Naționale de Ski. Siguranța maximă și distracția pură vor fi rezultatul mult așteptat de fiecare dintre noi!
Experimentați întreaga varietate de sporturi de iarnă la cel mai înalt nivel și alegeți din ofertele noastre. Cursuri de grup, lecții private și cursuri speciale de copii, garantează o experiență de neuitat în sporturile de iarnă.
Vă așteptăm cu drag să ne călcați meleagurile de legendă a ”munților mari” din Banat

Tarife

Echipă

Informații

Important

Cartela SkiPass este inclusă în tariful cursurilor de ski. Se acordă reducere la închirierea echipamentelor de ski, din cadrul weSKI Center.

Sună-ne

Ne poti suna la numarul de telefon de mai jos pentru mai multe detalii:

(0040) 123 456 789